Halı şampuanı kullanmak da, başka bir alternatiftir. Bir çok çeşidini bulabileceğiniz halı şampuanını kullanırken talimatlarına uymayı unutmayın.
Şampuanı suyla karıştırmadan önce talimatını mutlaka okuyun. Genelde bu tür temizlik ürünlerinin suya karıştırılması gerekir.
Halınızın büyüklüğüne göre yeteri miktarda şampuan kullanın.
Halınızı fazla ıslatmamaya çalışın – gereksiz deterjan harcamakla kalmayip, halının kuruma süresini de uzatmış olursunuz.
İnatçı lekeleri sert kıllı fırça kullanarak fırçalayın.
Halıyı kurumaya bırakın.
Kuruduktan sonra, şampuan kalıntılarını elektrikli süpürgeyle süpürün.
Halı temizliği sırasında sabun ve suyun işe yaramayacağı durumlar da olabilir. Özellikle de inatçı lekeler, yerleşmiş kokular ve yılların tozu birikmişse. Halıdan leke çıkarma konusunda halı şampuanı ya da tozu genellikle tercih edilen seçeneklerdir.
Mesaği saatlerimiz 8:30 - 19.00 arasındadır bu saatler arasında hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
Hizmet kalitemiz tamamen yüksek kalite standartları ile donatılmıştır.
Önlemek her zaman düzeltmekten daha kolaydır. Mümkünse, halınızı temiz kullanın, ayakkabılarınızla girmeyin, düzenli olarak temizleyin ve oluşan lekeleri hemen çıkarın. Eğer eve ayakkabınızla giriyorsanız girişte paspas bulundurun. Böylece ayakkabınızdaki tozların halınıza işlemesini önlersiniz.
Mutfak dolabınızdaki malzemelerden yararlanmayı tercih edenlerdenseniz, sizin için bazı tavsiyelerimiz var. Maden suyunun leke çıkarma konusundaki etkinliği bilinen bir gerçektir, fakat taze lekeler için tuz kullanmak da iyi bir seçenektir. Karbonat, halının tüylerine sinmiş olan kötü kokuları da temizler. Yeni temizlik metodlarıni denemeden önce, bu metodlari halının görünmeyen bir yerinde denemeyi unutmayın.